Apartmani
ŽILE

Sućuraj, otok Hvar

 

Početak      Apartman 1 (narančasti)      Apartman 2 (crveni)      Apartman 3 (žuti)      Apartman 4 (ljubičasti)      Kontakt


U obiteljskoj kući na prvom katu nalaze se apartmani ŽILE. Za vidjeti poziciju kliknite na panoramsku sliku Sućurja (dolje lijevo).

Svaki apartman je klimatiziran i opremljen SAT-TV prijemnikom, internetom i kuhalom za vodu. Svaki apartman ima kuhinju s boravkom, spavaću sobu s bračnim krevetom, velike balkone, kupaonicu i WC. Ispred kuće se nalazi veliko dvorište s parkiralištem i grilom koji vam stoji na raspolaganju.

Nudimo Vam sljedeće apartmane:

1) apartman za 2+2 osobe (narančasti)
2) apartman za 2+2 osobe (crveni)
3) apartman za 3+2 osobe (žuti)
4) studio-apartman za 2 osobe (ljubičasti)

Domaćini će vam zaželjeti dobrodošlicu uz domaće vino, med i rakiju, koje proizvode na svom imanju (zajamčeno prirodno - ekološki).

DOBRODOŠLI!

Kliknite na slike ako ih želite vidjeti uvećane!
Sućuraj
je slikovito malo ribarsko i turističko mjesto koje se nalazi na istočnom rtu otoka Hvara. U mjestu postoji pošta, ambulanta, nekoliko prodavaonica, restorani, barovi…


U blizini mjesta nalazi se više lijepih plaža. Ovdje možete uživati i u ugodnoj klimi, netaknutoj prirodi i tipičnoj dalmatinskoj arhitekturi s uskim ulicama.


© www.zile.sucuraj.com